Buletin for PC-Windows 7,8,10 and Mac

Buletin for PC-Windows 7,8,10 and Mac 2.0.2
Published & copyrighted by -
 
          

Rating:10
Votes:44


Sponsored Links
BULETIN është gazeta juaj e personalizuar, plot meARTIKUJ , TEMA, dhe PUBLIKUES të ndryshem. Eshtë vendi ideal për t’ju mbajtur të informuar me gjithë ngjarjet nga vendi dhe bota. Tani eshtë e lehtë për të grumbulluar dhe seleksionuar TEMAT dhe PUBLIKUESTIT që janë në interesin tuaj.

Si fillim, zgjidhni disa interesa/tema dhe BULETIN krijon gazetën tuaj personale. Mund të shtoni apo të gjeni tema të reja, ose kërkoni botime ose ngjarje interesante sipas interesave tuaja.

Lexoni publikime të rëndësishme në të përditshmet si: Panorama, Mapo, Gazeta Tema, Gazeta Express, Top –Channel, e shumë të tjera. Në BULETIN ju mund të gjeni çdo informacion me një lëvizje të vetme të dorës.

MBANI MEND :

Ruajini ngjarjet që keni seleksionuar duke përdorur butonin /ikonën “RUAJ” dhe grumbullojini ato në arkivën tuaj të të preferuarave - një mënyrë kjo e përkryer për të renditur artikujt sipas dëshirave tuaja. Ju mund t’i shihni artikujt e përzgjedhur në Artikujt e Preferuar.

BULETIN mund të zbritet TANI dhe FALAS

Nëqoftëse keni probleme teknike ose pyetje, ju lutemi na kontaktoni në [email protected]

Buletin for PC-Windows 7,8,10 and Mac ScreenshotsHere we will show you How to Download and Install Buletin for PC running Windows 7, Windows 8, Windows 10 and Mac OS X, however, if you are interested in other apps, visit our Apkforpc.Us and locate your favorite ones, without further ado, let us continue.

How to Install Buletin for PC

Buletin for PC BlueStacks:
The reason why we chose Bluestacks as our most recommended top Android Emulator, because of its user-friendly interface and it operates with as minimum bugs and performance issues as possible. Furthermore, the support provided by the officials are much better than any other emulator available, but let downs are still there.
Follow the instruction for the Bluestacks Method, right after this break.
1. Open BlueStacks
2. Tap the Search button.
3. Enter the Buletin for PC-Windows 7,8,10 and Mac in it.
4. Choose the Market from where you want to Install it, Choose Play Store.
5. If asked for ID, put it.
6. Let the Downloading and Installation to complete.
7. Open the Game or App from Main Menu and Enjoy.
8. Or just download the Apk file of any app and double click to Install it on Bluestacks.
9. Open from Main Menu and Enjoy.

Buletin for PC-Windows 7,8,10 and Mac 2.0.2:

Buletin for PC-Windows 7,8,10 and Mac 2.0.2
Price: FREE
In-app purchases: NO
Size: 40M
Current Version: 2.0.2
Installs: 500+
Rating average: aggregateRating (5 out of 5)
Rating users: 17
Requirements: 4.1 and up
Content Rating: Everyone
Package name: buletinapp.al
Get it on: Get Buletin for PC-Windows 7,8,10 and Mac on Google Play

What's New in Buletin for PC-Windows 7,8,10 and Mac 2.0.2

    - rregullime të vogla- përmirsime në performancë- animim kur kalon nga Kyçu në Rregjistrohu